Proizvodnja demi vode

Mi proizvodimo visokokvalitetnu demineraliziranu vodu za zahtjevne tehničke i tehnološke potrebe.

Voda proizvedena našim postupkom odlikuje se izuzetnom kemijskom i biološkom čistoćom, bez otopljenih minerala, teških metala, organskih kemikalija i mikroorganizama.

Vodu proizvodimo kombinacijom najmodernijih tehnoloških postupaka, primjenom kojih se postiže najveća moguća kvaliteta dobivene vode.

Polazna sirovina za proizvodnju naše demi vode je prirodna, pitka podzemna voda, a ne nusproizvod iz raznih kemijskih procesa ili uređaja za hlađenje.

Demineralizirana voda iz naše proizvodnje ne sadrži otopljene soli kalcija Ca2+, magnezija Mg2+, natrija Na+, željeza, kao ni otopljene teške metale, te anione hidrogenkarbonata, klorida, sulfata i nitrata, što rezultira stupnjem tvrdoće 0 (nula). Zbog našeg načina proizvodnje i filtracije dobivena voda ne sadrži ni otopljene organske tvari, kao ni mikroorganizme zbog čega je moguće dugotrajno skladištenje.

Trebate li osigurati kvalitetan, pouzdan i dugotrajan rad uređaja za lasersko rezanje ili strojeva za pranje IZO-stakla, kvalitetnu pripremu otopina za hlađenje i pranje ili pripremu elektrolita u galvanotehnici, naša demi voda je ono što trebate.

Više informacija na www.demivoda.com